אומלט עשבי תיבול ובצל (מנה זוגית)

מצרכים:

3 ביצים

1 בצל בינוני

1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה

45 גר' מיד-דיי

כפית שמן קנולה

מלח, פלפל לפי הטעם

אופן ההכנה:

טורפים את הביצים בקערה עם אבקת המיד-דיי, מלח ופלפל.

מוסיפים את הפטרוזיליה לבלילה ומערבבים היטב.

חותכים את הבצל לקוביות ומטגנים במחבת משוחה בשמן עד להזהבה.

מוסיפים את בלילת הביצים למחבת ומטגנים עד להשחמה של החביתה.

 

סימון תזונתי לכל המתכון למנה
קלוריות (אנרגיה) 577 289
חלבונים (גרם) 39 19.5
פחמימות (גרם) 35 17.5
שומנים (גרם) 31 15.5

 

המוצר נוסף בהצלחה לעגלת הקניות
המוצר נוסף בהצלחה לרשימת המשאלות