לביבות תפוחי אדמה ובטטה לחנוכה(12 מנות)

מספר מנות: 12 יח'

גודל מנה: קטנה

זמן הכנה: 20 דקות

מצרכים:

2 תפוחי אדמה בינוניים

1 בטטה בינונית

1 בצל בינוני

2 ביצים M

2 כפות קמח

פלפל שחור לפי טעם

כפית מלח

5 כפות מיד דיי  (75 גרם)

אופן ההכנה:

מגרדים בפומפייה דקה את תפוחי האדמה ,הבטטה והבצל.

סוחטים את כל הנוזלים

מערבבים את יתר המצרכים יחד עד לבלילה אחידה ללא גושים.

ליצור בידיים  לביבות מהודקות

לחמם על מחבת בחום בינוני 3 כפות שמן קנולה/זית.

מומלץ  לטגן עד 5-6 לביבות בכל פעם.

מטגנים למשך 2-3  דקות עם מכסה.

הופכים צד וממשיכים לטגן 2-3 דקות נוספות עד להזהבה.

מניחים על  נייר סופג לספיגת עודפי השמן.

*למחצית השנייה של הבלילה יש להוסיף 3 כפות שמן נוספות.

סימון תזונתי לכל המתכון למנה
קלוריות (אנרגיה) 1671 140
חלבונים (גרם) 38 3
פחמימות (גרם) 106 8.8
שומנים (גרם) 114.4 19

 

המוצר נוסף בהצלחה לעגלת הקניות
המוצר נוסף בהצלחה לרשימת המשאלות