קרטיב סורבה מועשר בחלבון

מספר מנות: 20 יח׳ קרטיבים

גודל מנה: 40-50 גרם (גודל של מיני מגנום)

זמן הכנה: 10 דקות + הקפאה 4 שעות לפחות

מצרכים:

2 כוסות DM line (500 מ”ל)

2 בננות בשלות

תמר מיובש*1

כוס פרי טרי/קפוא: תותים/ אוכמניות/ אגס/ מלון /מנגו/ כל פרי אהוב אחר

2 כפות טחינה גולמית/ שקדייה

אופן ההכנה:

חותכים את כל הפירות לקוביות בגודל בינוני

מעבירים את הפירות לבלנדר

מוסיפים את הנוזלים,כף הטחינה/כל ממרח אגוזי אחר

ו-2 כוסות DM line

מערבבים בבלנדר למשך 1-2 דקות עד לקבלת מרקם חלק.

לצקת את השייק המתקבל לתבניות סיליקון ייעודיות להכנת קרטיב

לפי הנחיות ה-IDDSI נחשב מרקם משתנה (הופך ממוצר לנוזל בזמן האכילה) ולכן אינו מתאים לסובלים מהפרעת בליעה.

סימון תזונתי לכל המתכון (900 גרם) למנה (45 גרם)
קלוריות (אנרגיה) 1130 56
חלבונים (גרם) 42 2.1
פחמימות (גרם) 134.5 6.7
סיבים תזונתיים (גרם) 15.5 0.8
שומנים (גרם) 47.7 2.4

 

ארטיק סורבה
המוצר נוסף בהצלחה לעגלת הקניות
המוצר נוסף בהצלחה לרשימת המשאלות