מרק אפונה (5 מנות)

מצרכים:

כוס אפונה יבשה

2 גזרים בינונים

1 בצל גדול

2 שיני שום

4 כפות תירס

2  ליטר מים

1 כף שמן זית/קנולה

2 כפות מייד די לכל צלחת מרק אישית

תבלינים

צרור פטרוזיליה לא חובה

אופן הכנה:

חותכים את הבצל לרצועות ואת השום קוצצים דק דק.

מטגנים את הבצל והשום בסיר עם שמן.

בינתיים מקלפים וחותכים את הגזר לפרוסות ומוסיפים אותו לסיר.

מוסיפים את כוס האפונה היבשה (רצוי לשטוף לפני) והתירס ומיד אחר כך מוסיפים את המים.

ניתן להוסיף תבלינים לפי הטעם האישי : מלח, פלפל,חוואיג' ועוד.

מורידים את האש לאש בינונית ומבשלים כ- 45 דקות עד אשר הגזר רך.

ניתן לטחון את המרק לפני ההגשה עם בלנדר מוט ולהוסיף פטרוזיליה קצוצה.

כעת שהמרק מוכן יש להוסיף 2 כפות מייד דיי לצלחת המרק האישית ולערבב.

סימון תזונתי                       לכל המתכון                      למנה

קלוריות (אנרגיה)                            990                                           198

חלבונים (גרם)                                46                                             9.2

פחמימות (גרם)                              166                                            33

שומנים (גרם)                                 133                                           27

המוצר נוסף בהצלחה לעגלת הקניות
המוצר נוסף בהצלחה לרשימת המשאלות