לביבות גבינה מתוקות
מספר מנות: 12 יח’
גודל מנה: קטנה
זמן הכנה: 10 דקות
מרקם מותאם: 7 IDDSI רגיל
מצרכים:
250 גרם גבינה לבנה 5%
1 ביצה L
2 כפות סוכר
4 כפות קמח תופח (40 גר’)
3 כפות אנין
אופן ההכנה:
מערבבים בקערה את כל המצרכים בעזרת מטרפה ידנית.
מחממים מחבת על להבה בינונית-נמוכה, מוסיפים 3 כפות שמן קנולה (עבור טיגון מחצית מהבלילה)
יוצקים כף גדושה של בלילה.
עד 4 לביבות במחבת. מטגנים למשך 1.5 דקות, הופכים צד וממשיכים לטגן 2-3 דקות עד להזהבה.
מוציאים לקערה/צלחת הגשה עם נייר סופג.
*למחצית השנייה של הבלילה יש להוסיף 3 כפות שמן נוספות
לאחר שהצטננו מעט ניתן לפזר אבקת סוכר/דבש/מייפל/ריבה/סילאן.
סימון תזונתי | לכל המתכון | למנה |
קלוריות (אנרגיה) | 1645 | 137 |
חלבונים (גרם) | 44.7 | 3.7 |
פחמימות (גרם) | 154.5 | 13 |
שומנים (גרם) | 90 | 7.5 |