עוגת ביסקוויטים

מספר מנות: 9  מנות

גודל מנה: בינונית

זמן הכנה: 15 דקות

מרקם מותאם: IDDSI 4 (לאחר שהייה של העוגה 2-4 שעות במקרר)

מצרכים:

400 גרם פתי בר

150  גרם אנין

1 שקית סוכר וניל

1 מיכל שמנת מתוקה להקצפה

½ כוס חלב מחומם קלות

כפית נס-קפה

תבנית אלומיניום (גודל חמגשית)

אופן ההכנה:

מחצית מתערובת מקציפים במיקסר שמנת מתוקה, סוכר וניל ואנין.

בצלחת עמוקה מערבבים מים חמים וכפית נס-קפה. טובלים את הפתיבר בקפה מספר שניות עד לריכוך ומסדרים בתחתית התבנית.

ניתן לשפוך עוד 2 כפות קפה חם על הפתיבר כדי לוודא שהתרכך לגמרי ולחזור על הפעולה בכל שכבה יוצקים מחצית מתערובת הקרם על הביסקוויטים.

מניחים שכבה נוספת של ביסקוויטים טבולים בקפה. יוצקים את כל שכבת הקרם הנותרת על הביסקוויטים.

סימון תזונתי לכל המתכון ריבוע עוגה
קלוריות (אנרגיה) 3118 346
חלבונים (גרם) 69 7
פחמימות (גרם) 366 41
שומנים (גרם) 153 17

 

המוצר נוסף בהצלחה לעגלת הקניות
המוצר נוסף בהצלחה לרשימת המשאלות