עוגת ביסקוויטים
מספר מנות: 9 מנות
גודל מנה: בינונית
זמן הכנה: 15 דקות
מרקם מותאם: IDDSI 4 (לאחר שהייה של העוגה 2-4 שעות במקרר)
מצרכים:
400 גרם פתי בר
150 גרם אנין
1 שקית סוכר וניל
1 מיכל שמנת מתוקה להקצפה
½ כוס חלב מחומם קלות
כפית נס-קפה
תבנית אלומיניום (גודל חמגשית)
אופן ההכנה:
מחצית מתערובת מקציפים במיקסר שמנת מתוקה, סוכר וניל ואנין.
בצלחת עמוקה מערבבים מים חמים וכפית נס-קפה. טובלים את הפתיבר בקפה מספר שניות עד לריכוך ומסדרים בתחתית התבנית.
ניתן לשפוך עוד 2 כפות קפה חם על הפתיבר כדי לוודא שהתרכך לגמרי ולחזור על הפעולה בכל שכבה יוצקים מחצית מתערובת הקרם על הביסקוויטים.
מניחים שכבה נוספת של ביסקוויטים טבולים בקפה. יוצקים את כל שכבת הקרם הנותרת על הביסקוויטים.
סימון תזונתי | לכל המתכון | ריבוע עוגה |
קלוריות (אנרגיה) | 3118 | 346 |
חלבונים (גרם) | 69 | 7 |
פחמימות (גרם) | 366 | 41 |
שומנים (גרם) | 153 | 17 |