מה פירוש  HMB ?

מהו HMB?

כל חלבון בטבע מורכב מאבני בניין הנקראות חומצות אמיניות. הרכב אותם אבני בניין יקבעו את איכות החלבון.

HMB הוא תוצר פירוק של החומצה האמינית החיונית לאוצין. המקור ללאוצין בתפריט היומי הוא ממגוון חלבונים: חלב ומוצריו,  בקר, דגים, ביצים וקטניות. אולם רק חלק קטן מאוד כ-5% מהלאוצין שאנו משיגים בתפריט היומי הופך לHMB.

למה כל כך חשוב שיהיה לנו מקור ל – HMB ?

בשנים האחרונות הסתבר במגוון גדול של מחקרים מדעיים שה HMB הינו רכיב מזון המעודד תהליכי בנייה של חלבוני השריר (פעילות אנאבולית) ובמקביל גם מקטין תהליכי פירוק של השריר (פעילות אנטי-קטבולי).

למי מומלצת תוספת של HMB?

HMB עשוי לסייע במניעת איבוד מסת שריר בגיל המבוגר, שיקום, שימור על הקיים ובמצבי חולי שונים. כמו כן ה HMB יחד עם מרכיבים נוספים יכול לתמוך בריפוי פצעים.

כמו כן, HMB מומלץ לספורטאים כתמיכה בבניית שריר במהלך תקופות של אימונים עצימים.

מה המנה המומלצת היומית של  HMB?

לפי מחקרים מומלץ לצרוך 3 גר' HMB ביום, מחולק לשתי מנות ביום.

איך צורכים HMB?

חברת איזי ליין פיתחה מוצר בשם פרו מס PROMUSS המכיל אבקת חלבון מי גבינה בתוספת 1.5 גרם HMB, ארגינין ויטמינים ומינרלים. מומלץ לצרוך 2 מנות ביום לצורך בניית מסת שריר ותמיכה בריפוי פצעים.

המוצר נוסף בהצלחה לעגלת הקניות
המוצר נוסף בהצלחה לרשימת המשאלות