מאפינס תפוח עץ מועשר בחלבון (12 מנות)

מצרכים:

2 כוסות שיבולת שועל להכנה מהירה (240 גרם).

2 סקופים אבקת חלבון איזי וואי (30 גרם)

1/3 כוס סוכר לבן (100 גרם)

1 כף שטוחה של קינמון

1/2 כפית אבקת אפייה.

קורט מלח.

תפוח עץ מקולף וחתוך לקוביות קטנות.

2 ביצים.

גביע יוגורט קטן 3% (150 גרם)

1/4 כוס חלב (50 מ"ל).

הוראות הכנה:

מחממים תנור ל- 170 מעלות.

מערבבים בקערה את המרכיבים היבשים: שיבולת השועל, אבקת חלבון, סוכר לבן, קינמון, אבקת האפייה והמלח.

מערבבים בקערה נפרדת את המרכיבים הרטובים: ביצים, יוגורט, קוביות תפוח העץ והחלב.

מאחדים לקערה אחת ומערבבים היטב.

מחלקים את הבלילה לתוך מגש סיליקון עם שקעים למאפינס (ניתן להשתמש גם בתבנית מתכת משומנת בספריי שמן).

אופים בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות במשך 15-17 דקות, עד שקיסם יוצא יבש, מוציאים מהתנור, מקררים ומחלצים את המאפינס המוכנים.

סימון תזונתי                        מתכון                           ליחידה                

קלוריות (אנרגיה)                            1800                                     150   

חלבונים (גרם)                                 90                                        7.5     

פחמימות (גרם)                              276                                        23               

שומנים (גרם)                                  36                                         3

המוצר נוסף בהצלחה לעגלת הקניות
המוצר נוסף בהצלחה לרשימת המשאלות