מאפינס תפוח עץ מועשר בחלבון (12 מנות)

מצרכים:

2 כוסות שיבולת שועל להכנה מהירה (240 גרם).

2 סקופים אבקת חלבון איזי וואי (30 גרם)

1/3 כוס סוכר לבן (100 גרם)

1 כף שטוחה של קינמון

1/2 כפית אבקת אפייה.

קורט מלח.

תפוח עץ מקולף וחתוך לקוביות קטנות.

2 ביצים.

גביע יוגורט קטן 3% (150 גרם)

1/4 כוס חלב (50 מ"ל).

הוראות הכנה:

מחממים תנור ל- 170 מעלות.

מערבבים בקערה את המרכיבים היבשים: שיבולת השועל, אבקת חלבון, סוכר לבן, קינמון, אבקת האפייה והמלח.

מערבבים בקערה נפרדת את המרכיבים הרטובים: ביצים, יוגורט, קוביות תפוח העץ והחלב.

מאחדים לקערה אחת ומערבבים היטב.

מחלקים את הבלילה לתוך מגש סיליקון עם שקעים למאפינס (ניתן להשתמש גם בתבנית מתכת משומנת בספריי שמן).

אופים בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות במשך 15-17 דקות, עד שקיסם יוצא יבש, מוציאים מהתנור, מקררים ומחלצים את המאפינס המוכנים.

סימון תזונתי לכל המתכון ליחידה
קלוריות (אנרגיה) 1800 150
חלבונים (גרם) 90 7.5
פחמימות (גרם) 276 23
שומנים (גרם) 36 3

 

לצפייה בסרטון הכנת המתכון לחץ כאן

מאפינס תפוח עץ
המוצר נוסף בהצלחה לעגלת הקניות
המוצר נוסף בהצלחה לרשימת המשאלות