עוגת ביסקוויטים
מצרכים:
250 גרם פתי בר
75 גר' אנין
1 שקית סוכר וניל
1 מיכל שמנת מתוקה להקצפה
½ כוס חלב מחומם קלות
כפית נס-קפה.
תבנית אלומיניום (גודל חמגשית)
אופן ההכנה:
מחצית מתערובת מקציפים במיקסר שמנת מתוקה, סוכר וניל ואנין.
בצלחת עמוקה מערבבים מים חמים וכפית נס-קפה.
טובלים את הפתי בר בקפה ומסדרים בתחתית התבנית.
יוצקים מחצית מתערובת הקרם על הביסקוויטים.
מניחים שכבה נוספת של ביסקוויטים טבולים בקפה.
יוצקים את כל שכבת הקרם הנותרת על הביסקוויטים.
סימון תזונתי | לכל המתכון | ריבוע עוגה |
קלוריות (אנרגיה) | 2345 | 260 |
חלבונים (גרם) | 30 | 3 |
פחמימות (גרם) | 228 | 25 |
שומנים (גרם) | 147 | 16 |
